Gener 2011

Ingredients

  • 2 manats de bledes.
  • 2 manats d’espinacs.
  • 2 tomàtigues de ramellet.
  • 2 grells.
  • 2 alls.
  • Pinyons i panses.
  • Sal i oli.
  • Pebre bord

Preparació

Netejar les bledes i espinacs per llevar les restes de terra.

Bullir les bledes i els espinacs durant deu minuts.

Mentre, picar els alls i tallar el grells molt petits.

Treure les verdures de l’aigua i escolar bé.

Damunt una post, tallar les bledes i espinacs a trossos petits.

Dins una greixonera, posar oli; afegir els grells tallats i els dos alls picats.

Pelar i picar les tomàtigues de ramellet.

Quan estan cuits els grells, afegir la tomàtiga, els pinyons i les panses.

Una vegada sofregit, posar una cullerada de pebre vermell i sal a gust.

Incorporar les bledes i els espinacs que teníem tallats i quan s’han begut tot el brou, està llest per servir.

Serveix per guarnició de carn o peix.