Concurs 40 anys de Mel i Sucre

LA DATA LÍMIT PER A PARTICIPAR ÉS A les 23:59 h GMT DEL 26 DE febrer DE 2021.

1) PERÍODE DEL CONCURS: el “Termini de participació” començarà a les 24:01 h GMT del 23 de gener de 2021 i acabarà a les 23:59 h GMT del 22 de febrer de 2021. El “Termini de selecció” començarà a les 24:01 h GMT del 23 de febrer de 2021 i acabarà a les 23:59 h GMT del 26 de febrer de 2021. El termini de participació i el termini de selecció es denominen col·lectivament en aquest document com el “Termini del concurs” i es descriuen a continuació. L’ordinador del jurat és el dispositiu oficial per mesurar el termini de temps del Concurs.

2) PATROCINADOR / PROMOTOR: el patrocinador i promotor del Concurs és la Revista Mel i Sucre. Dipòsit legal PM 49/1983. Adreça: C/Consolació, 20.

ADMINISTRADORA: l’administradora del concurs és Laura Català Artigues (“Administradora”).

3) ELEGIBILITAT: el concurs 40 anys de Mel i Sucre (“Concurs”) està obert només a persones físiques que siguin residents legals de Mallorca. Només es pot participar en el Concurs des de i en la jurisdicció elegida. L’Administrador podrà sol·licitar a qualsevol possible guanyador/a que presenti proves que tal persona reuneix els requisits per ser-ho. En cas de controvèrsia sobre la identitat d’un concursant, es considerarà que el titular autoritzat del compte de mitjans socials és el concursant (“Concursant”). Tots els possibles guanyadors estan subjectes a una possible verificació abans que es concedeixi qualsevol premi. Al participar en el Concurs, el concursant accepta plena i incondicionalment aquestes regles oficials (“Regles oficials”) i les decisions de l’Administrador, que són definitives i vinculants en tots els assumptes relacionats amb el Concurs. L’obtenció d’un Premi està supeditada a l’acompliment de tots els requisits establerts en el present document.

4) COM PARTICIPAR: Per començar, crea una imatge estàtica original en format A4 vertical (“Imatge”) inspirada en el quarantè aniversari de la revista. Pots il·lustrar el que més l’apassiona i ens mostri el que fa que tu siguis tu (“Temàtica Lliure”) . Tens accés al logotip en diferents formats per el dispositiu mòbil o ordinador aquí.

Les úniques normes del disseny són: (1) que el logotip “Mel i Sucre” aparegui a la portada i s’expressi d’alguna forma que la revista compleix 40 anys, (2) que el format ha de ser en A4 vertical. Totes les Imatges/portades han de complir amb els requisits de participació de la Secció 5. L’incompliment dels Requisits de participació pot donar lloc a la desqualificació del concurs.

Quan la imatge es consideri completa, guarda-la el teu dispositiu i comparteix-la com una publicació en el teu perfil d’Instagram o en la línia de temps de Twitter, i assegura’t etiquetar amb @revistamelisucre a Instagram, a la pagina de Facebook Mel i Sucre o @melisucre2 al Twitter i inclou el hashtag requerit, #40anysdemelisucre. El teu compte d’Instagram o Twitter ha d’estar a disposició del públic en el moment de la Participació (no pot ser un perfil privat a l’hora de participar) i fins el 22 de febrer de 2021. No s’inclouran les participacions amb una configuració de compte privat. Pensa que la portada té un format vertical i ha d’aparèixer completa a la publicació de les xarxes socials.

Per enviar una Participació, ha de ser un usuari registrat d’Instagram Facebook o Twitter. Si no tens un compte d’Instagram, Facebook o Twitter, visiteu www.instagram.com, www.facebook.com o www.twitter.com per inscriure’t gratuïtament. La inscripció i l’ús de les plataformes d’Instagram i Twitter estan subjectes als termes i condicions de cada plataforma, i les entitats del concurs no tenen cap responsabilitat pel que fa a aquesta inscripció o ús. Les entitats del concurs no són responsables de la funcionalitat de les plataformes d’Instagram o Twitter, incloent-hi els canvis que puguin interferir amb el Concurs o la seva capacitat per participar-hi.

Quan el concursant comparteix la seva Imatge amb el Hashtag, cada Concursant declara i garanteix que la Imatge del Concursant és una obra original i inèdita del concursant, i que l’ús de la Imatge per part de les entitats del concurs no infringeix ni infringirà els drets de tercers.

El “Termini de selecció” començarà a les 24:01 h GMT del 23 de febrer de 2021 i acabarà a les 23:59 h GMT del 26 de febrer de 2021.

5) REQUISITS DE PARTICIPACIÓ: en enviar una Imatge, tu declares que posseeixes la Imatge o tens permís per utilitzar-la. La teva Imatge és la teva obra original no publicada i no viola ni infringeix drets de propietat intel·lectual, privacitat o publicitat o qualsevol altre dret legal o moral de qualsevol tercer ni viola les lleis o regulacions aplicables.

La teva Imatge (i els comptes de mitjans socials associades amb la teva Participació) no han de contenir material que sigui il·legal, fraudulent, calumniós, difamatori o d’una altra manera objectable, o que infligeixi els nostres drets de propietat intel·lectual o de tercers; que caracteritzi la violència com acceptable, glamurosa o desitjable; que assetja, victimitzi, degradi o intimidi a una persona o grup de persones per motius de religió, raça, ètnia, orientació sexual, sexe, edat o discapacitat; o que podria considerar inadequat, ofensiu, segons ho determinin les entitats del concurs a la seva exclusiva i raonable discreció.

6)PREMI: El premi consisteix en una panera amb productes de Mallorca alimentaris i no alimentaris) valorada amb 200 €. La panera serà entregada a la porta de casa de la persona guanyadora.

8) PUBLICITAT: La participació en el Concurs constitueix el teu consentiment perquè les entitats del concurs utilitzin el teu nom, i informació biogràfica (ciutat, poble i/o territori), nom d’usuari en els mitjans socials, i la Participació (incloent-hi la teva Imatge) amb fins promocionals en qualsevol mitjà, arreu del món, a perpetuïtat, sense més pagament o contraprestació.

You may also like...