Juliol 09
Ingredients
- 150 gr. de galetes Maria.
- 100 gr. de mantega.
- 2 terrines de formatge fresc (quark).
- ½ litre de nata líquida.
- 9 fulls de gelatina.
- 200 gr. de confitura de nabius.
Preparació
Col·locar les làmines de gelatina dins 200 c.c. d’aigua freda.
Capolar les galetes Maria.
Fondre la mantega i mesclar-la amb les galetes capolades i fer la base del pastís utilitzant un motlle desmuntable.
Dins una cassola abocar mig litre de nata i posar-hi les làmines de gelatina escolades i, a foc molt fluix, remenar fins que la gelatina està dissolta.
Tirar-ho dins un bol i ja es pot mesclar el formatge fresc. Remenar fins que queda una mescla líquida homogènia.
Anant en compte, abocar-ho dins el motlle, damunt la base de galeta.
Guardar a la gelera vint i quatre hores abans de servir.
Quan ja està quallat, recobrir el pastís amb la melmelada de nabius.
Consumir fresc.
Comentaris recents