Gener 2011
Ingredients
- 2 manats de bledes.
- 2 manats d’espinacs.
- 2 tomàtigues de ramellet.
- 2 grells.
- 2 alls.
- Pinyons i panses.
- Sal i oli.
- Pebre bord
Preparació
Netejar les bledes i espinacs per llevar les restes de terra.
Bullir les bledes i els espinacs durant deu minuts.
Mentre, picar els alls i tallar el grells molt petits.
Treure les verdures de l’aigua i escolar bé.
Damunt una post, tallar les bledes i espinacs a trossos petits.
Dins una greixonera, posar oli; afegir els grells tallats i els dos alls picats.
Pelar i picar les tomàtigues de ramellet.
Quan estan cuits els grells, afegir la tomàtiga, els pinyons i les panses.
Una vegada sofregit, posar una cullerada de pebre vermell i sal a gust.
Incorporar les bledes i els espinacs que teníem tallats i quan s’han begut tot el brou, està llest per servir.
Serveix per guarnició de carn o peix.
Comentaris recents