Juliol 09

Ingredients

  • 150 gr. de galetes Maria.
  • 100 gr. de mantega.
  • 2 terrines de formatge fresc (quark).
  • ½ litre de nata líquida.
  • 9 fulls de gelatina.
  • 200 gr. de confitura de nabius.

Preparació

Col·locar les làmines de gelatina dins 200 c.c. d’aigua freda.

Capolar les galetes Maria.

Fondre la mantega i mesclar-la amb les galetes capolades i fer la base del pastís utilitzant un motlle desmuntable.

Dins una cassola abocar mig litre de nata i posar-hi les làmines de gelatina escolades i, a foc molt fluix, remenar fins que la gelatina està dissolta.

Tirar-ho dins un bol i ja es pot mesclar el formatge fresc. Remenar fins que queda una mescla líquida homogènia.

Anant en compte, abocar-ho dins el motlle, damunt la base de galeta.

Guardar a la gelera vint i quatre hores abans de servir.

Quan ja està quallat, recobrir el pastís amb la melmelada de nabius.

Consumir fresc.

You may also like...