Juny 2009

Ingredients

  • 300 gr. de nispros
  • 200 gr. de sucre.
  • 125 gr. de molla de pa.
  • 500 c.c. de llet.
  • 2 ous mitjans.

Preparació

Cremar 100 gr. de sucre dins un recipient, damunt el foc.

Quan ens agrada el color, abocar dins el motlle de púding. Repartir bé per tot el fons.

Remullar la molla de pa amb la llet.

Esmicolar el pa i col·locar dins un bol.

Batre els ous ben espumosos i abocar-los dins el bol del pa.

Pelar els nispros, treure els pinyols i les pells de dedins.

Fer a trossos irregulars i afegir al bol a mesura que anam pelant, per que no tornin negres.

Afegir 100 gr. de sucre i remenar fins que s’ha dissolt.

Abocar dins el motlle on hi tenim el sucre cremat.

Enfornar a bany Maria a 180º uns 40 minuts o fins que està ben quallat.