Agenda Cultural Febrer 2018.

NOTA: Per una errada de coordinació, aquesta secció no apareix aquest mes en l’edició en paper. La vos oferim en format digital i aprofitam per demanar-vos disculpes.

 

Després que aquesta secció s’absentàs el mes passat (per motius diversos: eren temps d’estudi, falta de programació cultural…), em veig obligat a començar donant-vos els molts d’anys.

Fa uns quants dies pensava que el mes de desembre no vaig pensar a felicitar el Nadal als lectors de la revista i que aquesta mes tal vegada començava obrir la secció amb els “molts d’anys” de rigor. Després, vaig pensar que segurament seria poc excessiu adreçar-vos un “bon any nou” passat més d’un mes d’ençà que començà l’any, però ahir encara vaig veure, de rampellada, dos individus que, gairebé dins el mes de febrer, es desitjaven un bon any amb tanta afusivitat que semblava que es trobessin a davall el campanar a les 00.01h de dia 1 de gener. Hi hauria d’haver quelcom que regulàs i posàs un poc d’ordre a totes aquests costums: fins quin dia puc donar els molts d’anys a algú una vegada iniciat l’any? O un altre clàssic, allò de fer dues besades… quan i a qui els he de fer? O donar la mà?

Idò això, molts d’anys i bones festes a tothom.

 

Es nota que encara estam en temporada de camilla… Què podem fer aquest mes de febrer?

 

 

Divendres, 9 de Febrer de 2018. Presentació del llibre “Cultural popular i nacionalisme”

Portada del llibre Cultura popular i nacionalisme, obra d’Andreu Ramis.

Lloc: Sala Polivalent

Hora: 20.00h

Organitza: Casa Pare Ginard. Museu de la paraula

Presentació del llibre Cultural popular i nacionalisme, d’Andreu Ramis, a càrrec d’Andreu Ramis i Miquel Sbert. Què hem d’entendre -i què s’ha entès- per cultura popular? Andreu Ramis ho explica al llarg del seu treball de manera detallada. És la cultura del poble, naturalment. Però què entenem per poble? El llibre d’Andreu Ramis representa un panorama excel·lent i aclaridor del que ha representat i pot representar la nostra tradició popular en la construcció -tan legítima com qualsevol altra- d’un projecte de plenitud per a la nostra cultura nacional. (Del pròleg d’Isidor Marí)

 

Festa d’horabaixa que organitzen els Quintos dels 1997. Tendrà lloc a l’Escorxador tot just en acabar el recorregut de la rua.

Dissabte, 10de febrer de 2018. Carnaval local.

Lloc: Concentració davant la Plaça des Pes des Porcs (carrer Major).

Hora: 16:00h

Com cada any, els santjoaners podran deixar de ser qui són per un horabaixa i transformar-se en qui o que vulguin. Alerta que enguany canvia el punt de trobada, serà a la plaça del Pes des Porcs. Hi haurà 6 premis per les millors disfresses (3 per comparses, -grups de 3 o més persones-,  i 3 per la categoria individual/parella). La batukada pachamamapercussió se n’encarregarà de posar ritme a l’horabaixa.

El recorregut finalitzarà enguany a l’Escorxador, on els Quintos 1997 oferiran berenar i beure per tothom. La festa continuarà amb la millor música comercial del moment, a càrrec de DJames fins que hi hagi ganes de bauxa.

 

 

Programació esportiva pel mes de febrer:

Data Hora Categoria Esdeveniment
03-02-2018 17.00h Sènior futsal Just-Just Sant Joan JJSJ-Plasol
17-02-2018 17.00h Sènior futsal Just-Just Sant Joan JJSJ-S’Illot-Cala Morlanda
10-02-2018 12.00h Cadet futsal Sant Joan Just-Just JJSJ-Sagrat Cor
03-03-2018 11.30h Cadet futsal Sant Joan Just-Just JJSJ-Nou Llevant
10-02-2018 10.45h Infantil  futsal Sant Joan Just-Just JJSJ-Viva Sports
24-02-2018 10.45h Infantil  futsal Sant Joan Just-Just JJSJ-P.Mallorca-Manacor A
17-02-2018 20.00h Segona divisió femenina voleibol JJSJ-Bunyola

Tots els esdeveniments esportius tendran lloc al Poliesportiu de Son Juny.

 

 

Joan Roig Abraham

 

You may also like...