PABLO PASCUAL DÓNA EL SEU SUPORT A BAUZÁ

El senador autonòmic José Ramón Bauzá ,el passat dissabte, anuncià la seva intenció de presentar-se al proper congrés regional del PP, per tal de tornar a ser el president de la formació conservadora balear. Aquest moviment sorprengué a tothom, inclús a ‘’l’ala espanyolista’’ , ja que des de la dimissió de Bauzá al capdavant del partit —després de perdre 72,880 vots i 15 escons al Parlament balear— pareixia que s’estava reconstruint al voltant de Jaime Martínez,  que havia de disputar-se el lideratge del PP balear amb ‘’l’ala regionalista’’, liderada per Biel Company.

La plana major del PP, tant nacional com balear, no s’ha mostrat massa entusiasta envers el precipitat retorn de Bauzá a terres nostrades. Recordem que encara no hi ha data fixada pel congrés regional del PP. Els jerarques del PP han fet pinya i han apel·lat a què cal dipositar tots els esforços en el congrés nacional del pròxim mes de febrer. Li han vengut a dir a Bauzá que ‘’ara no toca’’. Més taxatiu s’ha mostrat l’expresident Cañellas al insinuar que Bauzá  ‘’ha pixat fora de test’’.

Bauzá només ha trobat el suport públic del seu incondicional amic santjoaner Pablo Pascual. Per whatssap, dies abans de que sortís publicada a Última Hora, els usuaris compartiren la foto que Bauzá va fer pública al seu compte de twitter.  La foto anava acompanyada pel tuit ‘’ Agradezco a Pablo Pascual, alcalde de Sant Joan, que también se haya sumado a nuestro equipo’’, i pel hashtag  #YoTbBauza. Ahir, la secció ‘Sa Foganya’ del rotatiu Última Hora se’n feia ressò: ‘’Primer gol en la casa de Company’’. La fotografia esmentada anava acompanyada d’un text que concloïa amb la frase ‘’(Bauzá) deberá remar para ser profeta en su tierra’’, en referència a la vinculació de Biel Company a la seva terra natal.

Pedro Sánchez —emulant les proeses de Don Quijote— ha decidit recórrer tota la geografia espanyola amb el seu Peugeot 406 i, així, guanyar-se la confiança de la militància i  tornar a recuperar la secretaria general del PSOE al proper congrés federal. Tot indica que Bauzá intentarà el mateix. No es descarta la possibilitat de que se’l vegi recorrent tota la geografia balear amb el seu Seat Ibiza. Poble a poble, carretera a carretera.

 

Aquesta és la fotografia que Bauzá penjà al seu compte de twitter.

Aquesta és la fotografia que Bauzá penjà al seu compte de twitter.

You may also like...