Torna el temps d’esport a Son Juny.

Torna l’activitat al Poliesportiu de Son Juny. Les disciplines esportives que s’hi practicaran amb regularitat enguany seran el voleibol i el futbol sala, ambdues sota els colors del Just Just Sant Joan.

Pel que fa el voleibol, aquest any, igual que l’any passat, segueixen els dos equips sèniors del Just Just Sant Joan: el masculí i el femení. Les santjoaneres van ser derrotades en el seu primer enfrontament a Son Juny, contra l’Esporles per 0-3. Si voleu pujar a animar, els dissabtes, cada 15 dies, a les 20h, lluitaran perquè la victòria quedi a Sant Joan. Pel que fa la categoria masculina, els homes van caure derrotats en el seu primer partit a Son Juny, diumenge passat, contra el Sóller, per 0-3. Habitualment, jugaran un de cada dos diumenges a les 18h a Son Juny.

captura-de-pantalla-2016-10-20-a-les-20-36-22

Equip de volei masculí sènior (temporada 15-16)

D’altra banda, a la secció futbolística hi trobam quatre categories: escoleta, alevins, infantils i sèniors.

La categoria Escoleta, que són els més petits, començaren els entrenaments fa unes setmanes i encara no han començat els partits. Alevins i Infantils sí que ja han disputat els seus primers enfrontaments oficials, amb un balanç d’una victòria i un derrota en el cas dels Alevins, i els Infantils han perdut els 3 partits que han disputat. La categoria Sènior, que inicià els entrenaments fa gairebé dos mesos, ha disputat dos partits, amb un balanç d’una derrota (3-1) i un empat (3-3). Precisament, demà debuten a Son Juny. Serà  a les 21h, contra el Puigpunyent i Galilea, un rival nou a la categoria, esperant poder inaugurar també el comptador de victòries.

img_1299-3

Equip de futsal sènior (temporada 15-16)

Als webs de la federació de futbol (ffib.es) i de voleibol (voleibolib.net) podreu fer el seguiment sobre els partits disputats i a disputar.

 

Ja ho sabeu, no hi ha excusa per no pujar a animar!

 

You may also like...