LA JORNADA PARTIDA TÉ GARANTIDA LA SEVA PRESÈNCIA UN ANY MÉS AL CEIP SON JUNY

Del total del cens (264 pares i mares) , un 72,3% ( 191 vots) ha participat en la votació. La pregunta que els pares votaven era la següent: ‘’Estau d’acord que es canviï l’actual horari lectiu amb jornada de matí i horabaixa per un horari lectiu de jornada continuada?’’ Els 191 vots emesos s’han repartit de la següent manera: el 51,3 % (98 vots) dels pares han votat a favor de canviar a la jornada continuada, enfront del 47,6% ( 91 vots) que ho ha fet a favor de mantenir la jornada partida. Els vots restants han estat nuls ( 2 vots). Per tant, com que l’opció favorable a canviar la jornada actual per la continuada no ha assolit el 65 % dels vots necessaris que fixa la llei, la jornada escolar que hi haurà al CEIP Son Juny l’any que ve serà l’actual.

 

 

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.