El jugador santjoaner Pep Biel marxa cedit al SD Huesca

Futbolísticament, i exceptuant tornejos de seleccions, el més interessant dels estius són els moviments de jugadors d’un club a un altre. Tant és així, que aquest matí, Sant Joan ha despertat amb una notícia d’aquest àmbit: el santjoaner Pep Biel Mas Jaume(Sant Joan, 5 setembre 1996), que actualment és jugador del Mallorca B, marxarà cedit al S.D. Huesca per un any.

Després de firmar una bona pretemporada amb el Mallorca B, alguns equips de la seva categoria s’havien interessat per ell. Finalment però, ha estat el S.D. Huesca, equip de 2a divisió A, qui s’ha fet amb el jugador. Començarà la temporada amb el filial, que juga a Tercera, però té moltes  opcions de pujar habitualment a donar una mà al primer equip i sumar minuts a 2a A. El jugador valora molt positivament la seva cessió al club aragonès, ja que considera que aquesta era la millor opció per seguir creixent com a futbolista.

Pep Biel és un dels jugadors més prometedors del panorama illenc. Fruit d’això i malgrat la seva joventut, ja compta amb una dilatada experiència dins el món del futbol. Després de despuntar amb la selecció balear i les categories inferiors del C.E. Constància, fitxà dos anys pel juvenil del Rayo Vallecano (Madrid), i després de passar pel C.E. Llosetense (2a divisió B) en el seu primer any com a futbolista professional, a principis d’aquest estiu fitxà pel filial mallorquinista, que la temporada anterior va assolir l’ascens també a 2a divisió B.

 

Des de Mel i Sucre seguirem de prop l’evolució d’en Pep Biel. Molta sort a aquesta nova etapa!

pepbiel

“Pepbi” en un partit de pretemporada amb la camiseta del Mallorca B

You may also like...