I PREMIS MEL I SUCRE: UN ÈXIT TOTAL

La participació de 101 escriptors d’arreu dels territoris de parla catalana ha desbordat les nostres previsions més optimistes; ni bojos ens ho haguéssim imaginat. Gràcies per haver dedicat un moment de les vostres vides a escriure per un certamen que també és vostre!

Passam a anunciar els membres del jurat que dictarà sentència, si no hi ha res de nou, aquest proper mes de juliol:

Laia Pubill i Lliteras (Palma)

Poliglota, llibretera i crítica literària. Amb un peu a Mallorca i l’altre a Barcelona, la seva vida és inesperable del món dels llibres. Ha treballat en biblioteques i llibreries de referència. La trobareu portant el timó de la llibreria de l’Espai Mallorca.

Julià Picornell i Munar ( 1987,Sant Joan)

Escriptor, dylanià i periodista intermitent. Forjada pels rudes hiverns santjoaners, la seva escriptura punyent i directa li ha permès conquerir alguns premis de narració breu. Les seves destreses artístiques ultrapassen l’escriptura, sobretot quan agafa la guitarra i es posa a cantar. És un enamorat de la cuina i els bolets.

Pau Vadell i Vallbona (1984, Calonge)

Poeta, bauçanista i editor. És membre de la generació de joves poetes que pretén assaltar el cel. Els seus versos li han servit per fer-se amb premis de reconegut prestigi. És fundador i propietari d’AdiA Edicions, que de mica en mica es va fent un lloc en el món editorial en català. El seu activisme cultural també l’ha portat a col·laborar amb la publicació de referència del Migjorn mallorquí: Dies i Coses.

You may also like...