Presentació del nou “Mel i Sucre”

Dissabte, 30 de juliol de 2016, va tenir lloc la presentació del nou Mel i Sucre, a la plaça del Rei Joan Carles I.

La presentació fou un acte simple i amè, sense excessius formalismes, i propera al centenar de persones que acudiren a la plaça d’es Centro. Es presentà el projecte als encuriosits espectadors, fent un repàs de l’evolució de la revista durant els darrers trenta anys, i també s’exposaren les característiques que pretén tenir a partir d’ara la revista. A més, cadascun dels nous membres van poder-se presentar davant el públic assistent, i també es va tenir un detall en forma d’entrega de diplomes als diferents membres que han fet possible l’existència i publicació de la revista durant aquests últims 30 anys.

Finalment, s’acabà amb un petit refrigeri, conversa i intercanvi d’opinions entre el nou equip directiu de Mel i Sucre i els assistents a l’acte, aprofitant a la vegada per captar nous possibles col·laboradors.

20160730_222020 (1)_opt

 

Els mitjans illencs també s’han fet ressò d’aquesta renovació. Per aquest motiu, 4 membres de la revista varen reunir-se el mateix dissabte de la presentació amb un periodista del rotatiu Última Hora, per parlar un poc sobre què serà a partir d’ara Mel i Sucre. Aquí la notícia:

Los niños que nacieron a la par con la revista, en la década de los años 80 o posteriormente, han dejado de ser de mel i sucre para coger la riendas de la publicación local, la histórica revista Mel i Sucre, vinculada a la Obra Cultural Balear y que desde 1980 ha salido a la calle cada mes para acercar las noticias del pueblo de Sant Joan a sus vecinos.

Este sábado, nueve jóvenes del municipio dieron a conocer la nueva revista. Han trabajado en ella durante meses, y con nuevas secciones y contenidos y un nuevo diseño salió a la calle el número 433.

La intención es continuar con la publicación mensual en papel y completar la información local con la web, ya sea con actualizaciones diarias o no, siempre en función de los acontecimientos del pueblo. Mel i Sucre forma parte de la Associació de Premsa Forana y no percibe ningún tipo de ayuda económica por parte del Consistorio santjoaner, solo la utilización de un local público.

 

presentacio mel i sucre imatge 1

You may also like...