LA FESTA DEL QUART DIUMENGE, UN ANY MÉS DE VIDA

La tradicional romeria santjoanera complirà 396 anys, si demà els pelegrins pugen a Consolació acompanyats per la colla de xeremiers de Sant Joan, a les 10.30. Com sempre, es podran adquirir les tradicionals coquetes a Cas Donat. Tampoc faltaran les panades dels Quintos.  A continuació, tendrà lloc la missa del Quart Diumenge, que recorda el miracle de la mutiplicació dels pans i els peixos, i l’ofrena de flors a la Verge de Consolació. En acabar, es presentarà el cartell del concurs de relats breus que Mel i Sucre ha organitzat, i els al·lots de l’escola Aires de Pagesia faran una demostració de ball de bot. A les 17.00, Aires de Pagesia oferirà una ballada popular a l’esplanada de Consolació i, a les 20.00, a l’Església Parroquial, les Corals de Fartàritx i de Sant Joan actuaran conjuntament per celebrar l’aniversari de la fundació de la coral santjoanera.

 

 

Share on FacebookTweet about this on Twitter

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.